Då har den äntligen kommit. Sommaren, alltså, den äkta svenska sommaren, komplett med jordgubbar, myggbett och semesterplaner. Visst är det skönt med sommar! Man ser framför sig hur semestern ska levas i ett rosa skimmer, hur man ska hinna med det man vill, koppla av och bort allt och bara vara. Tid att tänka, slappa och vara ute i friska luften. Solen skiner, fåglarna kvittrar, gräsmattan är ganska nyklippt, blomsterarrangemangen är förvånansvärt välkomponerade för att vara gjorda av en amatör och allt doftar så där sagolikt som det bara kan göra på sommaren! 

Nu är det ett helt år sedan förra sommarsemestern…..Ungefär en si så där 300 dagar har våra medarbetare tänjt och vridit på sin vakna tid för att vara flexibla till våra uppdrags fördel.

Kära medarbetare – Ni är så värda en välförtjänt semester!

Vår uppmaning till er alla är att göra så lite som möjligt på semestern. Glöm alla måsten och låt dig bara vara. Lägg dig i hängmattan och reflektera. Eller lägg dig i gräset och lyssna på fåglarna.

Trevlig sommar önskar vi er alla – medarbetare, kunder och samarbetspartners! Håll avstånd, ta vara på sommaren, ljuset, värmen (i den mån den kommer…), solen och varandra! //Andreas och Annette