Om Ringströms Skog AB

Företaget startades år 1999 av Andreas Ringström.

Företaget har blivit utsett till Gasellföretag både år 2021, 2022 och 2023 av Dagens Industri. Här kan du läsa mer om vad som krävs för att kunna utses till Gasellföretag

A Ringströms Skog AB – har lång erfarenhet inom skogstjänster och mer. Med verksamhet i Kronobergs- och Jönköpings län har vi etablerat oss som en av de ledande aktörerna i branschen, och vårt engagerade team på 22 medarbetare är alltid redo att hjälpa våra kunder med alla typer av skogsbehov.

Vår moderna skogsmaskinpark är utrustad med toppmoderna maskiner från välrenommerade varumärken som Ponsse, John Deere, Profi, LogSet och Terri. Dessa pålitliga maskiner är precisionsskapade för att hantera de mest krävande skogsprojekten. Med deras hjälp kan vi effektivt utföra avverkning, gallring och andra skogsrelaterade tjänster med högsta precision och minimal påverkan på miljön.

Utöver våra skogstjänster erbjuder vi också en omfattande rad av kompletterande tjänster för att möta kundernas behov. Våra erfarna team kan ta hand om allt från grävning och dikning till anläggning av skogsbilvägar och timmertransporter. Vi har den tekniska expertisen och utrustningen för att göra varje projekt smidigt och effektivt, oavsett storlek eller komplexitet.

På A Ringströms Skog AB sätter vi alltid kundnöjdhet i främsta rummet. Vi lyssnar noggrant på kundens önskemål och behov. Vårt dedikerade team arbetar med professionalism, noggrannhet och effektivitet för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Utöver maskinarbeten och manuella arbeten erbjuds också:

  • Avancerade trädfällningar och beskärning av träd.
  • Återväxtplanteringar
  • Skoglig rådgivning
  • Inköp av avverkningsuppdrag och leveransvirke
  • Förvaltning
  • Grävmaskinsarbeten som till exempel dikning, skogsvägsbyggnation, buskröjning och högläggning.
  • Hyvling av grusvägar
  • Transport

Styrdokument

Nedan finns företagets styrdokument samlade. Syftet med styrdokumenten är att ge verksamheten riktlinjer som måste följas för att nå det gemensamma målet. på så sätt skapas en enhetlig förståelse för vad uppdraget är och hur det ska utföras.

Arbetsmiljöpolicy

Rutiner för ensamarbete och söker ställande av hemkomst

Riktlinje mot kränkande särbehandling och trakasserier

Policy socialt ansvarstagande

Introduktion av nyanställda

Tillbud och avvikelserapport