Nu börjar det på allvar vankas mot jul! Man känner det i hela kroppen då allt runt om kring en har någon form av koppling till Julen och allt som det innebär. Den 24 december är dagen då alla barn, stora som små vaknar upp med ett leende på läpparna.

För det är en högtid i den bemärkelsen att det faktiskt är HÖG TID till att se julen för vad den verkligen är. En tid till att umgås med personer man älskar. En tid att dela med sig, inte bara av materiella saker i form av julklappar, utan dela med sig av sig själv.

Det kanske också är hög tid att du går en runda i din skog nu när du är ledig för att se vilka skogliga åtgärder som behövs göras? Och när du gjort det ringer du oss så kan vi prata om hur vi på Ringströms Skog AB kan hjälpa dig med det som behövs göras.

Vi önskar dig en underbar jul! Och ett Gott Nytt år!