Vi är glada och stolta över att vi har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri för tredje året i rad! Att bli utsedd för tredje gången bekräftar vår strävan att vara ett framgångsrikt tillväxtföretag.

Vi vill förstås tacka våra fantastiska medarbetare. Utan ert hårda arbete, engagemang och dedikation hade detta inte varit möjligt. Ni gör oss stolta och ni gör det möjligt för oss att fortsätta växa och utvecklas!

Denna utmärkelse är en bekräftelse på att vi har levererat kvalité i vårt arbete och upprätthållit vår tillväxttakt. På webbsidan https://gasell.di.se/ finns mer att läsa om vad som krävs för att få utmärkelsen. Vi är fast beslutna att fortsätta vår tillväxtresa och att erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster inom vårt verksamhetsområde.

Att bli utsedd till Gasellföretag för tredje året i rad är en milstolpe, men den markerar också början på nya mål och utmaningar.

Tack också till våra kunder som har valt oss. Vi ser fram emot att fortsätta att ge er den bästa servicen. / Andreas och Annette