Då kanske det är du som blir vår nästa skogsmaskinförare! Vi söker i första hand dig som vill jobba som skotarförare. Erfarenhet som skördarförare är meriterande.

Din nästa utmaning

Vi utför uppdrag i främst Kronobergs- och Jönköpings län men även andra platser kan bli aktuella.

Du och dina kollegor arbetar mot fastställda mål utifrån ett produktions-, kvalitets-, och kostnadsperspektiv.  

Som maskinförare är du företagets ambassadör gentemot markägare och andra intressenter, du är en viktig del i kedjan och kraven på noggrannhet och ansvarstagande är stora.
Rollen innefattar även att ansvara för att maskiner kalibreras, används och servas på ett korrekt sätt samt att rapportera resultat, driftstatistik och avvikelser. I jobbet ingår daglig service, underhåll och mindre reparationer av maskiner.

Vem är du?

Du är en skogsmaskinförare med flerårig erfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är flexibel och ansvarstagande. Du ser möjligheter och förbättringar. Du har lätt för att samarbeta med andra och du har lätt för att använda de digitala system som arbetet kräver.

B-körkort är ett krav likaså motorsågskörkort A+B där C är meriterande. Du ska också inneha giltigt grönt kort.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett arbete mitt i naturen med stor frihet under ansvar. Du kommer att arbeta med en ny maskin som säkerställer en god arbetsmiljö då vi strävar efter en hälsosam och säker arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv.

Du kommer att ha ansvar för en maskin som vi förväntar oss att du sköter omsorgsfullt. Du kommer i första hand att köra den maskin som du ansvarar för men du kommer också att, vid behov, köra övriga skogsmaskiner som finns inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor besvaras av:

Alexander Johansson telefon: 070-663 93 10

Fredrik Johnson, telefon: 070-258 35 06

Ansökan skickas till: annette,ringstromsskog@gmail.com

Om företaget

A Ringströms Skog AB – har lång erfarenhet inom skogstjänster och mer. Med verksamhet i Kronobergs- och Jönköpings län har vi etablerat oss som en av de ledande aktörerna i branschen, och vårt engagerade team på 22 medarbetare är alltid redo att hjälpa våra kunder med alla typer av skogsbehov.

Vår moderna skogsmaskinpark är utrustad med toppmoderna maskiner från välrenommerade varumärken som Ponsse, John Deere, Profi, LogSet och Terri. Dessa pålitliga maskiner är precisionsskapade för att hantera de mest krävande skogsprojekten. Med deras hjälp kan vi effektivt utföra avverkning, gallring och andra skogsrelaterade tjänster med högsta precision och minimal påverkan på miljön.

Utöver våra skogstjänster erbjuder vi också en omfattande rad av kompletterande tjänster för att möta kundernas behov. Våra erfarna team kan ta hand om allt från grävning och dikning till anläggning av skogsbilvägar och timmertransporter. Vi har den tekniska expertisen och utrustningen för att göra varje projekt smidigt och effektivt, oavsett storlek eller komplexitet.

På A Ringströms Skog AB sätter vi alltid kundnöjdhet i främsta rummet. Vi lyssnar noggrant på kundens önskemål och behov. Vårt dedikerade team arbetar med professionalism, noggrannhet och effektivitet för att leverera resultat av högsta kvalitet.