Sommaren kan många gånger kännas långt borta, men en sak kan man vara säker på: Den kommer alltid förr eller senare! Sommaren är äntligen här med semester, sol och med förhoppningar om många lata, lediga och härliga dagar!

Så här inför ledigheten vill vi passa på att tacka våra kunder för de intressanta och ibland utmanande uppdrag vi har fått förtroendet att genomföra.

Vi vill även passa på och tacka våra fantastiska medarbetare för utan era personligheter och insatser hade det vi har åstadkommit inte varit möjligt. I ungefär sisådär 300 dagar har ni tänjt och vridit på er vakna tid för att vara flexibla till era arbetens fördel. Visst har det funnits utmaningar men vi måste dock ännu en gång få konstatera att ni inte bara är ett inspirerande gäng att arbeta med, utan det bästa gänget.

Vi hoppas verkligen att ni alla såväl kunder, medarbetare, samarbetspartners och vänner får njuta av en riktigt härlig årstid som bjuder på det bästa av det bästa, som bara en svensk sommar kan ge. Passa nu på att ha det skönt och trivsamt, vila ut både kropp och själ och låt er inspireras av sommaren. Passa på att ladda batterierna så energinivån blir hög inför hösten.

Även om sommartiden går fort kan vi i alla fall se fram emot en sak – och då menar vi inte bara att vi alla snabbt får återvända till arbetet och nya möjligheter – utan istället syftar vi på att sommaren kommer tillbaka igen, för det gör den alltid förr eller senare.

Vi önskar våra medarbetare en fin, välförtjänt semester! Vi önskar också alla samarbetspartners och kunder en skön och behaglig sommar! Ta vara på ljuset, värmen, skogen och varandra!

Trevlig sommar!// Andreas och Annette