Vi har investerat i ny maskin och i kombination med ökad efterfrågan söker vi nu maskinförare.


Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är att köra skotare.

Skötsel och underhåll av maskiner, samt annat tillhörande skogsarbete till exempel motormanuellt/ manuellt arbete ingår också som viktiga delar av arbetsuppgifterna.

Arbetsområdet är i huvudsak inom Jönköpings- och Kronobergs län, men andra områden kan bli aktuella.

Kvalifikationer

Du har en gymnasial skoglig utbildning eller motsvarande kunskaper. En stor del av arbetet sker digitalt varför datakunskap är en viktig del i arbetet. Körkort är ett krav.

Du ska vara flexibel, ansvarsfull samt ha god samarbetsförmåga.

Du är en person som är självgående, inte räds ensamarbete, har förmåga att fatta egna beslut samt har lätt för att arbeta strukturerat samtidigt som du är en lagspelare. Förmågan att vara självgående och ta egna initiativ, med respekt för arbetsledningens beslut och arbetslagets bästa, är en av de viktigaste egenskaperna för en maskinförare.

Du har alltid ett kvalitetstänk med dig i arbetet då du som maskinförare tar ansvar för din del i kedjan där noggrannhet och ansvarstagande är ledord.

I tjänsten ingår att följa företagets regler och policys samt uppträda på ett sådant sätt att företaget har ett fortsatt gott renommé. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Urval sker löpande. Ansökan med meritförteckning, referenser samt eventuella löneanspråk skickas till:  annette.ringstromsskog@gmail.com

För mer information kontakta:
Alexander Johansson, tel 070-663 93 10
Annette Petersson, tel 070-381 93 26